Aardappelen

De aardappel is een belangrijke vezelbron, gezond en calorie-arm. Inmiddels kunnen wij door onze jarenlange ervaring als AGF leverancier u het gehele jaarrond voorzien van een perfecte aardappel van constante kwaliteit.

Bewerkte aardappelen

De aardappels worden door ons zelf ingekocht en verwerkt tot een panklaar product. Dit doen wij in onze eigen aardappelschillerij, waar wij de aardappelen dagelijks vers verwerken. In overleg met de klant kunnen wij dit in iedere gewenste variant of snit uitleveren. Onze aardappels worden geselecteerd op o.a. onder water gewicht, smaak en kookeigenschappen. Tevens bieden wij de mogelijkheid deze aardappelen te blancheren. Naast onze eigen productie hebben we tevens een breed assortiment voorgegaarde aardappelproducten.

Onbewerkte aardappelen

Ook deze aardappelen worden door ons zelf ingekocht en middels onze eigen volautomatische verpakkingslijn verpakt in verschillende hoeveelheden. Het traject “van het land naar de klant” hebben wij in eigen beheer om zo de allerbeste kwaliteit te garanderen. Wij maken hierbij uitsluitend gebruik van de allerbeste kwaliteitsaardappelen, waaronder Friese Borgers, Bildtstar, Dore, Irene’s, Rode Star, Roseval, zoete aardappels.