Over Kruizinga AGF

Kruizinga AGF BV is van oorsprong een aardappelhandel. Inmiddels bestaan wij ruim 50 jaar. In de afgelopen 50 jaar is er echter veel veranderd op het gebied van AGF en zijn ook wij met onze tijd meegegaan.

Elke dag vers!

Naast aardappelhandel zijn wij ook fruithandel en groentehandel en leveren wij tevens een totaalpakket AGF producten aan detailhandel, horeca en institutionele markt. Met rechtstreekse inkoopkanalen zijn wij in staat een breed en diep assortiment te bieden met een elke dag vers garantie!

Door dagelijkse inkoop is onze kwaliteit gewaarborgd en d.m.v. een breed netwerk van gekwalificeerde leveranciers, kunnen wij u de beste producten leveren. De groenten en fruit worden in aparte opslagruimtes gekoeld, zo voorzien wij in de ideale bewaartemperatuur voor onze producten en behoudt het haar versheid en vitamines. Binnen ons uitgebreide aanbod van groenten en fruit vindt u uiteraard ook de meest uiteenlopende variaties van het betreffende seizoen.

Ook met onze uitgebreide productie mogelijkheden met daarbij een uitgekiend assortiment van rauwkost en salades voorzien wij dagelijks een ruime klantenkring van dagverse producten.

Levering op maat

Wij leveren maatwerk in geschilde aardappelen, gewassen en gesneden groenten en fruit. Dit kan in de gewenste grootte en gewenste volumes geleverd worden.
Graag maken wij duidelijke afspraken met onze klanten. Daarom willen wij graag met elke nieuwe klant een persoonlijk gesprek, waarin we de toekomstige samenwerking kunnen bespreken, waaronder het aantal bestellingen per week, het tijdstip van afleveren.

Kortom het team van Kruizinga draagt dagelijks hun steentje bij om hun klanten optimaal van dienst te zijn. 6 Dagen per week staan wij voor u klaar!

Bedrijfsprocesen

Om als aardappelspecialist u te kunnen voorzien van de allerbeste panklare kwaliteitsaardappelen hebben wij onze eigen aardappel-schillijn. Door onze jarenlange ervaring voorzien wij u het gehele jaarrond van een perfecte aardappel van constante kwaliteit. De inkoop van deze aardappelen gebeurt via onze eigen telers. Deze aardappel kunnen wij u in elke gewenste variant/snit leveren.

Daarnaast leveren wij o.a. het complete assortiment van Peka en Cela Vita. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de onbewerkte variant.